Skip to main content

Wie ben ik

Je mag een meesterwerk zijn en tegelijkertijd werk in uitvoering

Eveline van den Kieboom

Ik ben Eveline van den Kieboom, een speltherapeut met hart en ziel. Ik ben leergierig, oprecht geïnteresseerd, geduldig en hou van een spelen.

Ook ben ik moeder van 3 heerlijk eigenwijze kinderen die mij enorm kunnen spiegelen. Eén van mijn kinderen heeft Cerebrale Parese, epilepsie en een taalontwikkelingsachterstand. Ik snap als geen ander hoe pittig opvoeden soms kan zijn. En hoe hard je af en toe moet werken om alle uitdagingen van jouw kinderen en jouw dagelijks leven te overwinnen.

Iedereen legt een andere weg af en niemand is hetzelfde. Ik wens iedereen om zijn uniekheid te accepteren en dat uit te stralen met trots. Bij mij mag je zijn wie je bent. Ik doe altijd mijn best om tussen jouw geschreven of gesproken regels door te lezen, datgene oppikken wat van waarde is maar nog niet de juiste woorden heeft kunnen krijgen.

Binnen Hier & Nu Therapie kan iedereen zichzelf laten zien met alles wat daarbij hoort van een lach tot een traan, en van een snik tot een brul. Want op je kwetsbaarst ben je het allermooist; puur, open en liefdevol. En dan is er ruimte om tot oplossingen te komen!

Speltherapie