Wie ben ik

Je mag een meesterwerk zijn en tegelijkertijd werk in uitvoering

Eveline van den Kieboom

Ik ben Eveline van den Kieboom, moeder van 3 heerlijke kinderen en (spel)therapeut met hart en ziel. Leergierig, oprecht geïnteresseerd en gedreven om het kind in de mens of de man/vrouw achter het pak te ontmoeten. Ik hou van diepgang en eerlijke gesprekken. Ik geloof in de kracht van de mens en dat iedereen in staat is, met de juiste begeleiding, zichzelf te helen en tot nieuwe oplossingen of inzichten te komen. Iedereen legt een andere weg af en niet iedereen is hetzelfde. Gelukkig maar, want ik vind jou perfect zoals je bent met al je ‘positieve’ en ‘negatieve’ kanten. Ik wens iedereen om zijn uniekheid te accepteren en te stralen vanuit zijn ware kern. Ik hecht veel waarde aan onvoorwaardelijke acceptatie en gun iedereen zichzelf onvoorwaardelijk te accepteren. Ik zie het goede in de ander en bij mij mag je zijn wie je bent. Ik vind het belangrijk om de ander echt te zien, horen en aanvoelen. Daarnaast doe ik mijn best om tussen de regels door te lezen, datgene oppikken wat van waarde is maar nog niet de juiste woorden heeft kunnen krijgen.

Ik ben geduldig, speels en oordeel niet snel. Iedereen heeft zijn eigen verhaal en moet de ruimte krijgen deze met een veilig gevoel te kunnen uiten. Met of zonder woorden, ik luister graag naar de ander. Niks is te gek en ik hou van een uitdaging.

Ik wil dat iedereen zichzelf kan laten zien met alles wat daarbij hoort van een lach tot een traan, en van een snik tot een brul. Want op je kwetsbaarst ben je het allermooist; puur, open en liefdevol!