Out of the Box Bootcamp

Ben jij druk en razen je gedachten continu door je hoofd? Hou je van sport en hou je van een sportieve ontlading van al die opgekropte energie? Of wil je gewoon lekker fit zijn zowel mentaal als fysiek? Dan is de Out of the Box Bootcamp iets voor jou!

Contact

Out of the Box Bootcamp

Tijdens deze workout mengen we het mentale met het fysieke. Er wordt gestart met een meditatie waarbij we naar binnen gaan en stilstaan wat we op dit moment voelen, wat er allemaal speelt, wat ons bezighoudt en waarbij het thema ‘loslaten’ centraal staat. Tijdens deze meditatie kan het zijn dat je ‘pijnlijke’ kanten of opgekropt verdriet van jezelf aanraakt. De energie en emoties die vrijgekomen zijn gaan we aanpakken/ontladen tijdens de aansluitende bootcamp waaraan iedereen, ongeacht zijn/haar sportniveau kan deelnemen.

Er wordt rekening gehouden met iedereen zijn sportcapaciteiten zodat iedereen op zijn niveau kan sporten. Als we helemaal leeg en ontladen zijn sluiten we af met een korte meditatie zodat je er weer tegenaan kan met je nieuwe energieboost.

De Out of the Box Bootcamp duurt circa 2 uur.

Voor wie?

Iedereen!

Voor wat?

Voor zowel mentale als fysieke fitheid

Tarief

Zie hieronder

1x Out of the Box Bootcamp

€ 10,-

5x Out of the Box Bootcamp

€ 45,-

10x Out of the Box Bootcamp

€ 80,-

In een aantal gemeentes kan de training vergoed worden. Neem gerust op voor meer informatie.

Ik wil meer weten