Skip to main content

Als ouder wordt er soms van je gevraagd om het onmogelijke mogelijk te maken. Je moet met veel rekening houden en het lijkt erop dat je altijd emotioneel en fysiek beschikbaar moet zijn voor jouw kind(eren).

Op het moment dat jouw kind speltherapie volgt zit daar ook ouderbegeleiding bij. Om de 6 weken vindt er een oudergesprek plaatst met beide ouders waarin het kind centraal staat. Daarnaast is er de ruimte om specifieke opvoedingsvragen te bespreken. Alleen bij uitzonderingen, bijvoorbeeld bij complexe echtscheidingen, is er de mogelijkheid om aparte ouderbegeleidingsmomenten in te plannen.

Het komt regelmatig voor dat een ouder graag wilt inzoomen op het eigen stukje ouderschap wat losstaat van de hulpvraag voor het kind. Hier & Nu Therapie biedt daar ook individuele ouderbegeleiding voor aan bestaande uit 7 begeleidingen. Zo krijgt iedere ouder die daar behoefte aan heeft de ruimte om sterker te komen staan in het ouderschap met doelgerichte handvatten die makkelijk toepasbaar zijn in het dagelijks leven.

Wil je hier meer over weten?

Ik wil meer wetenOudertrainingen