Energetische behandelingen

Ben je klaar om oude patronen los te laten en te transformeren zodat je lekker jezelf kunt zijn?
Laten we dan samen op een liefdevolle en energetische manier bouwen aan een nieuwe fundering waarop jij veilig verder kunt bouwen en kunt groeien als persoon.

contact

Energetische behandelingen

Iedereen heeft energie. De één heel veel en de ander wat minder. Iedereen is daar uniek in en daarbij verandert de energie die je uitstraal of met je mee draagt in verschillende situaties.  Een herkenbaar voorbeeld kan het moment zijn dat je vrolijk op je werk aankomt en om één of andere reden, zonder dat je het door hebt, je stemming omslaat. Je opeens chagrijnig, verdrietig, moe of een andere emotie ervaart die eigenlijk niet van jou is.  Deze energie kan zijn van een collega of de sfeer die in de ruimte hangt. Of momenten dat er iemand aan komt lopen en je gelijk voelt dat je bij diegene uit de buurt moet blijven. Of juist dat je juist, zonder enige verklaring, tot een onbekende aangetrokken voelt en daar hele fijne gesprekken mee hebt.

Energetische therapeuten zijn van mening dat de mens bestaat uit een lichaam en geest (energie). Iedereen heeft een ziel die als het ware fungeert als jouw eigen persoonlijke bibliotheek waarin alle emoties, bewuste en onbewuste herinneringen opslaat. Soms weet je het even niet meer, voel je je geblokkeerd, loop je tegen dingen aan, of begrijp je niet waarom je altijd een bepaalde keuze maakt. Je kan last hebben van psychosomatische (lichamelijke) klachten waar nooit een oorzaak voor is gevonden. Of je bent gewoon benieuwd wat er allemaal in jouw energieveld zit en waar jouw potentie ligt.

Voor wie?

Iedereen!

Voor wat?

In contact komen met je eigen energie op een toegankelijke manier

Tarief

€60 euro per uur
Vraag een offerte aan voor specefieke prijzen

In contact komen met je eigen energie op een toegankelijke manier

Tijdens een consult gaan we voelen. Contact maken met de blokkade, vraag of hetgeen waar jij voor langs komt. Dit kan door visualisatieoefeningen en door contact te maken met jouw energie. Samen gaan we op zoek naar jouw overtuiging die je ooit ergens hebt gemaakt en jou nu niet meer dienen maar tot last zijn. Bijvoorbeeld, ik ben niet mooi genoeg, iedereen doet mij altijd pijn, niemand snapt mij, ik laat altijd over mezelf heenlopen. Zo zijn er nog wel duizenden andere voorbeelden van overtuigingen. Samen kijken we waar het vandaan komt, wanneer het is ontstaan en welke boodschap dit gevoel of overtuiging voor jou heeft. Met deze boodschap en levensles wordt de overtuiging naar een krachtige, nieuwe en positieve overtuiging getransformeerd waardoor je weer verder kan in het leven. Er bestaan verschillende technieken en methodes in het domein van energetische behandelingen. Hier & Nu Therapie biedt het volgende:

Acces Bars

Loslaten & ontvangen

Wist jij dat er 32 punten op je hoofd zijn die, als ze zachtjes worden aangeraakt, moeiteloos en gemakkelijk alles loslaten wat jou belemmert om te ontvangen? Deze punten bevatten alle ideeën, gedachten, overtuigingen, emoties en overwegingen die je in alle levens hebt opgeslagen. Dit is een buitenkans voor jou om alles los te laten.

Iedere Bars-sessie kan 5 tot 10 duizend jaar aan beperkingen loslaten, in het deel van je leven dat overeenkomt met het desbetreffende barspunt dat wordt aangeraakt. Het is een ongelofelijk zorgzaam en ontspannend proces waarmee je alle aspecten in je leven losmaakt waarin jij bereid bent te veranderen.

Hoeveel van je leven breng je door met geven in plaats van te ontvangen? Is het je opgevallen dat je leven nog niet is zoals jij eigenlijk zou willen dat het is? Jij kunt alles hebben wat jij wenst, als jij bereid bent meer te ‘ontvangen’ en wellicht een beetje minder te ‘doen’. Het ontvangen en leren van Access Bars™ zorgt ervoor dat er veel meer hiervan in jouw leven tevoorschijn kan komen.

Access Bars™ heeft al duizenden mensen geholpen meerdere aspecten van hun lichaam en leven te veranderen zoals: slaap, gezondheid en gewicht, geld, seks en relaties, angst, verlangen, stress en zo veel meer.

In het ergste geval zul je je voelen alsof je zojuist een geweldige massage hebt gehad. In het beste geval kan je hele leven met totaal gemak veranderen in iets groters.

Reiki

Geluk en harmonie ervaren

Reiki is een Japanse methode om meer harmonie en geluk in het leven te ervaren. Deze energie helpt je op te ruimen wat deze harmonie en geluk in de weg staat. Reiki heelt de oorzaak van een probleem. Deze kan liggen op het lichamelijke, mentale, emotionele of spirituele vlak. Het kan zijn dat je je bv lichamelijk of geestelijk moe voelt, dat je ergens pijn ervaart, of dat je relationele of professionele problemen ervaart. Een aantal Reikibehandelingen kunnen zichtbare verbeteringen opleveren.

Wil je ervaren wat jij met Reiki kan doen?

Medium-trancehealing consult

Contact met de ziel maken

Heb je een levensvraag? Zit je niet lekker in je vel? Heb je een blokkade of zit je in een negatieve neerwaartse spiraal? Door contact te maken met jouw ziel krijg ik spontane waarnemingen. Samen gaan we deze waarnemingen aanraken en ontdekken we welke overtuiging jou doet blokkeren. Samen zetten we deze overtuiging om in iets positiefs zodat jouw energie weer goed door je lichaam kan stromen en jij kan stralen.

Koffiedik lezen

Jouw leven in een kopje

Door middel van het drinken van Turkse koffie, kan er aan de hand van vormen die in het kopje verschijnen naar uw leven worden gekeken. Het verleden, heden en de toekomst worden besproken. Zwakke en pijnlijke plekken in het lichaam worden besproken en de omgeving. Na het koffie dik lezen is er meer zicht op persoonlijke vraagstukken en krijgt u gerichte tips omtrent uw levenslessen.

BB Glow

Verwen je huid

Schenk je huid een egale en frisse teint. BB GLOW is een gezichtsbehandeling waarbij een mooie egale teint wordt gecreëerd. Deze behandeling helpt littekens als gevolg van acne te herstellen. En bevordert tevens de teint van de huid, hetgeen resulteert in een heldere, stralende huid.
Bij de BB GLOW behandeling wordt gebruik gemaakt van speciale serums op kruidenbasis. Door middel van een zogenoemde DermaPen wordt het serum in de huid aangebracht. Voor een volledig effect zijn 3 behandelingen met tussenpozen van 14 dagen gebruikelijk. Gemiddeld blijft het effect van de BB GLOW 6 tot 9 maanden op de huid de behandeling is geschikt voor zowel mannen als vrouwen van elke leeftijd.